Onze producten

Ahava


Op het laagste punt ter wereld, waar het allemaal begint.

De Dode Zee is onze thuis op het laagste punt ter wereld. Het is een adembenemend mooie een vredige plaats - een geologisch wonder gevuld met contrasten die alleen Moeder Natuur kan creëren.

Er hangt een mystieke sfeer: Een oase in het midden van de woestijn, een uniek zout meer en modderige oevers die 's werelds hoogste concentratie van hydraterende mineralen bevatten; water verrijkt met een verouderingsvertragende alg, enig in haar soort; en kalmerende planten die groeien in de droogste woestijnomstandigheden.

In 1988 begonnen we met klinisch onderzoek naar de krachtige effecten van haar rijke variatie mineralen op het stimuleren van huidvernieuwing en vormden we AHAVA Dead Sea Laboratories. Sindsdien zijn we niet gestopt - we onderzoeken de rijkdom van deze natuurlijke huidverzorgende schatten en optimaliseren hen met wetenschappelijke precisie om de beste, op de natuur geïnspireerde Dode Zee gelaats- en lichaamsverzorgingsproducten op de markt te brengen.

Gedurende de jaren cultiveerden we een unieke identiteit die synoniem staat voor de rijkdom, puurheid en natuurlijke goedheid waarvoor dit mineraalrijke bassin staat. Dankzij onze voortdurende inspanningen verdienen we zeker en vast onze reputatie als het ultieme Dode Zee verzorgingsmerk..Gelaatsverzorging Arkana

Filosofie

Arkana is de nieuwe generatie van huidverzorgingsproducten. Deze huidverzorgingsproducten zijn cosmeceutica, dat wil zeggen cosmetica die een diepere impact op de huid hebben dan de traditionele cosmetica en in wetenschappelijke laboratoria ontwikkeld zijn.

Traditionele cosmetica verzorgen de huid op een oppervlakkig niveau, namelijk op de bovenste huidlaag (dode huidcellen) en daardoor verdwijnt het effect snel. Om invloed te hebben op de activiteit van onze huidcellen en/of om huidverjonging te bereiken, moeten de diepere huidlagen bereikt worden. Deze producten bevatten daarom biologisch actieve ingrediënten die de werkzaamheid van het product garanderen.

www.arkanauk.com